Vaikutus


Testausvaiheen jälkeen projektin työkaluja on levitetty erilaisiin tapahtumiin, kuten EURO TECH -kerrointapahtumaan Alicantessa, joka kokosi yhteen yrityksiä, instituutteja ja Professional Training -keskuksia, kuten: IES Gran Vía, Inyectados Mega S.L, CIPFP Mislata, CIPFP Canastell, IES Caminas, IES El Palmeral, Oficina Europa - Districte Digital, Atrae Foro de Energía S.L, IES Dr. LLuís Simarro, Robottions (Orbelgrupo), CIPFP Eduardo Merello, CIFP Carlos III, CEIV, Vizologi, CIPIES Eduardo Merello, La Malladeta, CIPFP Valle de Elda, CIPFP Canastell, IES La Torreta, Aqualai.

Romanian kerrannaistapahtumassa edustivat oppilaitokset, jotka olivat suoraan kiinnostuneita parantamaan vammaisten opiskelijoiden oppimiskykyä. Paikallisista instituutioista korostamme Bacaun kaupunginvaltuustoa yhdessä Bacăun paikallisen kehittämisviraston, koulujen ja teknisten oppilaitosten kanssa. Alueellisella tasolla he osallistuivat Bacaun sosiaaliavun ja lastensuojelun pääosastoon, joka on alueellinen instituutio, joka työskentelee heikommassa asemassa olevien väestöryhmien, mukaan lukien vammaisten, kanssa. Toinen tärkeä osallistuja tapahtumassa oli Community Support Foundation, jolla on institutionaalisia kumppaneita Isosta-Britanniasta, Norjasta, Sveitsistä, Saksasta ja Italiasta ja joka on kerännyt 25 kansallista ja kansainvälistä palkintoa ja tunnustusta edistämällä sosiaalista vastuuta ja huippuosaamista kansalaisjärjestöjen alalla.

Lopuksi viimeinen kerrannaistapahtumat esiteltiin suoraan EfVET International -projektissa Suomessa.

Aiempien kokonaisuuksien lisäksi hanke on julkaistu useissa julkaisuissa Alicante Plaza -digitaalisanomalehdessä, myös Romaniassa valtakunnallisesti levitetyssä Edumanager-lehdessä ja sitä on esitelty tapahtumissa, kuten kansainvälisessä monitieteisessä akateemisessa konferenssissa Prahassa.