Impact


După faza de testare, instrumentele proiectului au fost diseminate în diferite evenimente, precum evenimentul multiplicator EURO TECH de la Alicante, care a reunit companii, institute și centre de formare profesională precum: IES Gran Vía, Inyectados Mega S.L, CIPFP Mislata, CIPFP Canastell, IES Caminas, IES El Palmeral, Oficina Europa - Districte Digital, Atrae Foro de Energía S.L, IES Dr. LLuís Simarro, Robottions (Orbelgrupo), CIPFP Eduardo Merello, CIFP Carlos III, CEIV, Vizologi , CIPFP Eduardo Merello, IES La Malladeta, CIPFP Valle de Elda, CIPFP Canastell, IES La Torreta, Aqualai.

Evenimentul multiplicator din România a fost reprezentat de instituții de învățământ direct interesate de îmbunătățirea performanței de învățare a elevilor cu dizabilități. Dintre instituțiile locale, remarcăm Consiliul Municipiului Bacău împreună cu agenția de Dezvoltare Locală Bacău, școli și colegii tehnice. La nivel regional, au avut participarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, instituție regională care lucrează cu categoriile defavorizate ale populației, inclusiv cu persoanele cu dizabilități. Un alt participant important la eveniment a fost Community Support Foundation, care are parteneri instituționali din Marea Britanie, Norvegia, Elveția, Germania și Italia și care a strâns 25 de premii și recunoașteri naționale și internaționale prin promovarea responsabilității sociale și a excelenței în domeniul ONG-urilor.

În cele din urmă, ultimul dintre evenimentele multiplicatoare a fost prezentat direct în cadrul Proiectului Internațional EfVET din Finlanda.

Pe lângă entitățile anterioare, proiectul a fost publicat în mai multe publicații din cadrul ziarului digital Alicante Plaza, și în revista Edumanager care are acoperire națională în România și a fost prezentat la evenimente precum Conferința Academică Multidisciplinară Internațională de la Praga.